The Mandalorian: The Mandalorian Helmet Black Series

Speciale prijs € 139,00 Normale prijs € 169,00
Op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
HASF0493
Koop nu deze replica Black Series Hasbro Helm van The Mandalorian uit The Mandalorian bij NerdUP.
 
 
Levertijd
1-2 werkdagen
 
Gratis verzending
vanaf €100,-
€30,00 KORTING

Niemand weet precies wie deze goed uitgeruste vreemdeling is. The Mandalorian is door de strijd versleten en heeft gesloten lippen, een formidabele premiejager in een steeds gevaarlijker wordende melkwegstelsel.

Fans kunnen zich de grootste veldslagen en missies in de Star Wars-saga voorstellen met premium rollenspelitems uit Star Wars The Black Series! Met prachtige kenmerken en versieringen belichaamt deze serie de kwaliteit en het realisme waar Star Wars-liefhebbers van houden. Dit rollenspel-item met premium deco, realistische details en op entertainment geïnspireerd ontwerp is een geweldige aanvulling op de collectie van elke Star Wars-fan. Met een verwijderbaar tactisch licht en welkomstverlichting aan de binnenkant, kunnen fans zich voorstellen hoe het was voor deze premiejager om zijn doelen op te sporen of om een mysterieus buitenaards wezen te beschermen dat door premiejagers werd achtervolgd namens keizerlijke belangen!

1 x AA-batterij vereist, niet inbegrepen.

Meer informatie
EAN / UPC5010993800933
SoortReplicas
MerkHasbro
FranchiseThe Mandalorian
Manufacturer InfoHasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikanten. Ze maken producten voor onder andere G.I. Joe, My Little Pony, Pokemon, Star Wars en Transformers.