Over NerdUP

Laat de innerlijke Nerd in je los met de producten uit onze webwinkel.

Laten we eerst beginnen met onszelf voor te stellen: wij zijn Rob en Elina, de eigenaren van NerdUP en fulltime geeks. Naast onze part-time werkzaamheden voor andere bedrijven zijn we druk bezig met NerdUP en onze andere webshops. Het kan soms zijn dat je daarom iets langer moet wachten op een antwoord maar we proberen dagelijks iedereen te woord te staan.

Wij zien het woord "Nerd" alles behalve negatief, we zien het als een positief iets. Hoe geweldig is het niet om ergens helemaal weg van te zijn, hoe awesome is het om ergens je passie voor te laten zien. Waarom jouw 'ding' wegstoppen? Nee, just Nerd up and ga ervoor. In onze webwinkel proberen we dan ook zo veel mogelijk producten te zetten voor de Film nerd, Tv Serie nerd, Comic book nerd of Game nerd. Onze missie is daarom ook om de geeks en nerds wereld (en daar buiten) in hun 'ding' te voorzien. Je vindt bij ons een ruim assortiment replica's, statues, (action) figures, tassen en rugzakken, kleding, mokken, posters, sleutelhangers en andere collectibles.

Vragen over afhalen, de verzending of het bestel proces?
Kijk even op onze FAQ/Klantenservice pagina. Hier staan de meeste antwoorden op jou vragen.

In a galaxy a long long time ago.....

Nou ja zo lang is het nou ook weer niet geleden dat we met het idee kwamen om een webwinkel te openen. Na het zien van diverse Star Wars en Marvel films en het lezen van diverse comics is het begonnen. In 2015 hebben we de webshop geopend en sindsdien komen er nog wekelijks nieuwe producten bij.

Ook kun je ons vinden op diverse beurzen waar je kennis kunt maken met ons en onze vrienden en familie (waarvan we de hulp niet kunnen missen).

Voor meer informatie over onze werkwijze en veel gestelde vragen bekijk de FAQ pagina.

Zonder Nerds zou de wereld ook maar saai zijn.

Dus schaam je niet en NerdUP!

Team NerdUP