Hasbro

Hasbro 

Hasbro is een wereldwijd bekend en geliefd merk op het gebied van speelgoed en spellen. Het bedrijf werd opgericht in 1923 en heeft sindsdien een rijke geschiedenis opgebouwd als een van de meest toonaangevende leveranciers van speelgoed en spellen voor kinderen en volwassenen.

Hasbro biedt een breed scala aan producten, waaronder populaire speelgoedlijnen zoals Transformers, My Little Pony, NERF en Monopoly. Het bedrijf werkt samen met bekende franchises en populaire culturele iconen, zoals Star Wars, Marvel en Disney, om producten van de hoogste kwaliteit te creëren.

Hasbro Black Series & Legend Series

Hasbro is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de speelervaring te verbeteren en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om dit te realiseren. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid team van ontwerpers en ingenieurs die samenwerken om elk product tot in detail perfect te maken. Zo vind je bij ons de mooiste collectie Legend Series Replica’s, Force FX Lightsabers, Action Figures en Black Series helmen.

Hasbro heeft een solide reputatie opgebouwd als een van de beste leveranciers van speelgoed en spellen en blijft het bedrijf zich inzetten voor de productie van kwalitatief hoogstaande en vermakelijke producten voor kinderen en volwassenen over de hele wereld. Als je op zoek bent naar speelgoed en spellen van de hoogste kwaliteit die iedereen zullen vermaken, dan is Hasbro de perfecte keuze.

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Merk
Franchise
Voorraad
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
22 producten
12
24
48
12
24
48