NEW
Iron Studios

Star Wars - The Mandalorian - The Mandalorian 1/10 scale statue

€ 164,00
Op voorraad
Wat betekend deze status?
Nog 2 beschikbaar
SKU
LUCSWR44821-10
Iron Studios 1:10 scale statue van The Mandalorian uit The Mandalorian nu te koop bij NerdUP Collectibles.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €100,-

Klaar om zijn tegenstander het hoofd te bieden, zet de Mandalorian premiejager Din Djarin, beter bekend als Mando, zijn rechterbeen als steun en zijn linkerbeen in aanvalspositie vast op de bodem van het keizerlijke ruimtevaartuig van zijn vijand. Met zijn Beskar-speer, die is gemaakt van een metaallegering, die ook wordt gebruikt in Mandalorian-pantser, staat de speer bekend om zijn weerstand, zelfs van een lichtzwaard. Mando gebruikt al zijn gevechtscapaciteiten in zijn reddingsmissie van het kleine en mysterieuze kind genaamd Grogu, of Baby Yoda, zoals hij in de volksmond wordt genoemd, met wie hij liefdevolle banden smeedde.

Dit beeld is geïnspireerd op de laatste scène uit de laatste aflevering van het 2e seizoen van de Mandalorian-serie, een spin-off van Star Wars en gemaakt door Jon Favreau, beschikbaar op Disney+ streaming. In deze scène vecht de hoofdrolspeler in een beslissend duel tegen Moff Gideon, een inlichtingenofficier uit het gevallen Galactische rijk. Zo presenteert Iron Studios zijn "Mandalorian BDS Art Scale 1/10 - The Mandalorian - Iron Studios".

In deze epische seizoensfinale gaan Mando en zijn bondgenoten op een missie om Grogu te redden, gevangengenomen door Moff Gideon. Aan boord van zijn lichte kruiser en klaar om alles het hoofd te bieden, vecht Din Djarin tegen de verschrikkelijke droids, Dark Troopers en duels met Gideon, waarbij de slechterik de legendarische Shadow Saber heeft.

Dit beeld is getrouw gedetailleerd en geproduceerd met officiële referenties uit de serie en vormt een diorama van deze scène naast "Moff Gideon BDS Art Scale 1/10 - The Mandalorian - Iron Studios", apart verkrijgbaar. Een must-have set voor elke fan en verzamelaar, exclusief gemaakt door Iron Studios!

Afmetingen: ongeveer 20 x 25 x 15 cm

Meer informatie
EAN / UPC0609963128006
SoortStatues
MerkIron Studios
FranchiseThe Mandalorian
Manufacturer InfoIron Studios, opgericht in 2010 in Brazilië, maakt hoge kwaliteit statues en figures van onder andere Avengers, Guardians of the Galaxy, Marvel Comics, Thor, Iron Man en Captain America.