€20,00 KORTING
Hasbro

Star Wars - Luke Skywalker Force FX Elite Lightsaber

Special Price € 279,00 Regular Price € 299,00
Op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
HASF6906
Koop nu deze replica Force FX Hasbro Elite Lightsaber van Luke Skywalker uit Star Wars bij NerdUP.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Luke Skywalker was een Tatooine-boerenjongen die van een bescheiden begin opklom tot een van de grootste Jedi die de melkweg ooit heeft gekend.

GEAVANCEERDE LICHTEN MET GELUIDSEFFECTEN: de Luke Skywalker Force FX Elite Lightsaber combineert geavanceerde LED's en op entertainment geïnspireerde geluidseffecten en is de meest realistische Force FX Lightsaber tot nu toe.

PREMIUM DETAILING VOOR AUTHENTICITEIT: de Luke Skywalker Force FX Elite Lightsaber heeft een ontwerp en deco gebaseerd op Luke Skywalker's iconische groene Lightsaber uit de Star Wars.

ENTERTAINMENT-GENSPIREERDE EFFECTEN: gebruik de schakelaar en knop op het gevest om op entertainment geïnspireerde geluidseffecten, progressieve ontsteking, battle clash-effect, duel-effect en battle sequence-modus te activeren.

INCLUSIEF STAND EN DISPLAY-EMITTER: toon deze lichtzwaard trots op de meegeleverde standaard, met of zonder het verwijderbare blade

Batterijen nodig (3x AA, niet inbegrepen).

Meer informatie
EAN / UPC5010994186340
SoortReplicas
MerkHasbro
FranchiseStar Wars
Manufacturer InfoHasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikanten. Ze maken producten voor onder andere G.I. Joe, My Little Pony, Pokemon, Star Wars en Transformers.