NEW
Iron Studios

Marvel Comics - The Inifinity Saga - Iron Man 1/10 scale Statue

€ 154,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
Nog 2 beschikbaar
SKU
IS12793
Koop nu deze 1:10 scale Iron Studios statue van Iron Man uit The Infinity Saga bij NerdUP Collectibles.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €100,-

Iron Studios presenteert Iron Man: Endgame!

Iron Man, stichtend lid van de Avengers, is vanaf het begin een multimedia Marvel-personage geweest, maar is wereldwijd nog populairder geworden dankzij het charisma van acteur Robert Downey Jr., die de held sinds 2008 speelt in de eerste onafhankelijke film van Marvel Studios , die aanleiding gaf tot het zogenaamde Marvel Cinematographic Universe. Na vele overwinningen en conflicten bracht de gepantserde held het maximale offer door zijn leven te geven om Thanos te stoppen en, op een indrukwekkende manier, zijn verhaal af te sluiten in Endgame, wat zijn waarde in MCU verder verstevigde.
Iron Studios, in samenwerking met Marvel Entertainment, viert zijn historische en aanbeden cinematografische universum met de Infinity Saga-lijn, waarbij nieuwe beelden worden gereproduceerd die zijn afgeleid van de meest memorabele en vereeuwigde scènes uit Marvel-films, voor verzamelaars.

Gevestigd op een basis in de vorm van rotsachtig terrein, de thuisbasis van het slagveld van de grootste helden van de aarde tegen de binnenvallende troepen van de angstaanjagende Titan Thanos, en zijn leger van buitenaardse wezens onder leiding van zijn Black Order-generaals, presenteert Iron Studios "Iron Man Ultimate BDS Art Scale 1 /10 - The Infinity Saga- Iron Studios", met het genie Tony Stark in zijn Mark LXXXV-pantser, met behulp van nanotechnologie met verbeterde duurzaamheid die zijn kostuum krachtiger maakt.

In Avengers: Endgame, de ultieme strijd om het lot van onze planeet en het hele universum, wordt gevochten tussen de Avengers en hun bondgenoten tegen Thanos en zijn Black Order, waarbij ze een leger leiden dat wordt gevormd door de aliens Chitauris, Sakaarians en Outriders. Op monumentale schaal is de botsing die plaatsvond in en rond de ruïnes en het puin van de gesloopte Avengers-basis een van de grootste buitenaardse conflicten in de geschiedenis van de aarde geworden.

De historische voltooiing van de derde fase van Marvel's filmische universum in theaters is de meest winstgevende film aller tijden geworden, en de onvergetelijke scène waarin Captain America, in het bijzijn van zijn bondgenoten, eindelijk de beroemde strijdkreet uitspreekt van de helden in de strips: "Avengers Assemble", iets waar fans erg naar uitkijken. Dit moment wordt ook vereeuwigd door Iron Studios in dit nieuwe diorama dat bestaat uit de drie standbeelden van de hoofdrolspelers, afzonderlijk verkrijgbaar.

Dit handgeschilderde polystone beeld meet ca. 24x17x7cm.

Meer informatie
EAN / UPC0609963127931
SoortStatues
MerkIron Studios
FranchiseMarvel
Manufacturer InfoIron Studios, opgericht in 2010 in Brazilië, maakt hoge kwaliteit statues en figures van onder andere Avengers, Guardians of the Galaxy, Marvel Comics, Thor, Iron Man en Captain America.