€10,00 KORTING
WETA Workshop

The Hobbit: Vinyl Mini Epics - Smaug the Magnificent

Special Price € 179,99 Regular Price € 189,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
WET875003246
Koop nu deze Weta Vinyl Mini Epics van Smaug the Magnificent uit The Hobbit bij NerdUP Collectibles.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Weta Vinly Mini Epics van Smaug the Magnificent uit The Hobbit.

De Grote Wormen, in de afgelopen eeuwen gefokt om wapens te zijn in de oorlog om Midden-aarde, waren enorme, slangachtige wezens, gehuld in geschubde huiden en in het bezit van slechte intelligentie. Binnenin combineerde de sluwheid van denkende wezens en de wreedheid van wilde beesten.
Ze hadden lange horens, klauwen met bladen en gemene muiltjes met ontelbare tanden. De scherpe, gespleten ogen van de Draken waren altijd waakzaam, hun reukvermogen scherp, en hun lange lichamen groeiden tot een grootte die ongeëvenaard is door andere wezens om op aarde te lopen. Sommigen waren gevleugeld, in staat om de lucht in te gaan en grote afstanden af ​​te leggen zoals de wind. Anderen brandden van binnen met vurige toorn en spuwden naar believen vuur en dood uit hun uitgestrekte kaken. En in sommige waren zulke vermogens gepaard met een angstaanjagend effect...
In de latere jaren van het Derde Tijdperk waren er nog maar een paar over, meestal afgezonderd in de verschroeide landen van de Verdorde Heide, ver naar het noorden en vastgepind tussen de sporen van de Grijze Bergen. Groot was hun honger en een lust voor geweld brandde altijd in hun buik. Toen het gerucht over de rijkdom van Erebor hun oren bereikte, nam de grootste van de Vuurdraken die tot nu toe in Midden-aarde leefden de vleugels en rende naar het zuiden. Smaug was zijn naam - een enorm goud en rood monster wiens wreedheid alleen geëvenaard werd door zijn trots.
Zijn komst was als een orkaan van vuur, de steden Dale en Erebor stortten snel in voor zijn onweerstaanbare opmars, talloze Dwergen en Mannen verteerd in zijn vlammen, of verscheurd door tand en klauw. Nauwelijks hadden de bewoners beseft wat voor ramp hen overkwam toen ze dood of ontheemd waren. Toen greep de Grote Draak, die zichzelf Magnifiek noemde, de rijkdommen van de Eenzame Berg en nam zijn intrek om opgerold op zijn schat te gaan liggen. Voortaan werd Erebor een plaats van angst, en alles in het land werd onvruchtbaar, uitgedroogd en geplunderd - de verwoesting van Smaug.

Digitaal gebeeldhouwd in prachtige details door de oude Weta Workshop-beeldhouwer Daniel Cockersell, Smaug the Magnificent zal een prachtige aanvulling zijn op je verzameling Weta Workshop-miniatuurbeelden.

Features:
- Premium vinyl figuur, zeer gedetailleerd
- De ontbrekende schaal van Smaug, de Arkenstone en een verborgen Mini Epic
- Gebeeldhouwd door filmkunstenaars
- Open editie
- Hoogte: 11,2 inch / 28cm hoog

Meer informatie
EAN / UPC9420024732465
SoortFigures
MerkWETA Workshop
FranchiseThe Hobbit