Star Wars - The Mandalorian - Bo-Katan 1/10 scale statue

€ 164,00
Pre-order
Wat betekend deze status?
Nog 1 beschikbaar
SKU
ISLUCSWR4552110
Iron Studios 1:10 scale statue van Bo-Katan uit The Mandalorian nu te koop bij NerdUP Collectibles.
 
 
Levertijd
1-2 werkdagen
 
Gratis verzending
vanaf €100,-
NEW

De felste Mandaloriaanse krijger krijgt haar Iron Studios-beeld!

Op een door oceanen bedekte maan, Trask genaamd, bevindt zich de haven waar de zwarte markt van de melkweg actief is. In dit scenario wordt de premiejager Din Djarin, ook wel Mando genoemd, toen hij werd verraden door vissers van het Quarren-ras, die zijn harnas wilden stelen vanwege het waardevolle Beskar-metaal, gered door drie Mandalorians van de Kryze-clan onder het bevel van Bo -Katan. Dit conflict doet zich voor in het 11e hoofdstuk van The Mandalorian-serie, genaamd The Heiress. In dezelfde aflevering maken we kennis met de leider van de rebelse Mandaloriaanse factie, die de doctrines overtreedt door haar helm af te zetten en haar gezicht bloot te leggen. Bo-Katan verscheen voor het eerst in de Star Wars: The Clone Wars-animatieserie en verscheen opnieuw in de Star Wars: Rebels-animatie. In beide series was de stem van het personage van Katee Sackhoff, die het personage nu persoonlijk tot leven brengt.

In het verleden verdeelden de Mandalorianen zich in twee groepen: degenen die de pacifistische idealen van hun gouverneur, hertogin Satine volgden, en degenen die hun krijgersoorsprong idealiseerden, met Bo-Katan, de zus van Satine, die tot de tweede groep behoorde. Toen ze werd verbannen, sloot ze zich aan bij een radicale groep, en werkte zelfs samen met Sith Lord Darth Maul, die zijn bondgenoten verraadde en de macht greep. Om de heerschappij van de schurk te bestrijden, werd Bo-Katan de leider van het Mandalore-verzet en bundelde hij zijn krachten met de Jedi, en dit leiderschap werd bereikt toen ze de drager werd van de legendarische Darksaber. Met de tussenkomst van het Galactische Rijk, leed Bo-Katan uiteindelijk aan een staatsgreep en werd afgezet, wat resulteerde in een burgeroorlog in haar wereld. Deze hele situatie veroorzaakte zo'n ontevredenheid in het rijk dat, toen ze tot de conclusie kwamen dat de rebellen zich niet zouden laten domineren, ze de genocide van een groot deel van de Mandalorians promootten. In de serie 'The Mandalorian' probeert Bo-Katan de Darksaber te nemen van de keizerlijke wetshandhaver Moff Gideon, om het leiderschap van haar mensen terug op zich te nemen en ze allemaal te herenigen, volgens haar idealen.

De reeks beelden van Iron Studios uit de Mandalorian-serie, met Mando en Grogu (Baby Yoda) Art Scale 1:10, en The Mandalorian BDS Art Scale 1:10 en Moff Gideon Art Scale 1:10 die een strijddioramascène samenstellen (beide al beschikbaar voor pre-order - apart verkrijgbaar), voegt nog een toe aan de ongelooflijke lijn, het standbeeld 'Bo-Katan BDS Art Scale 1:10 - The Mandalorian - Iron Studios'. Geïnspireerd door haar eerste optreden in de live-action, in een defensieve positie en klaar voor actie, zwaait ze haar blasterpistolen over een diorama-basis gevuld met elementen zoals touwen, een doos en een loop, die verwijzen naar het dek van het schip in de wateren van Trask, waar ze met haar jetpack aanvliegt en landt om Din Djarin te redden. De figuur getrouw haar harnas uitbeeldend, presenteert de krijger met haar helm, met behoud van de mysterieuze Mandaloriaanse uitstraling... This is the way!

Kenmerken:

  • Gebaseerd op originele eferenties
  • Gemaakt in polystone (kan onderdelen in hars, polystone, PVC, metaal en stof bevatten)
  • Hand geschilderd
  • Gelimiteerde oplage

Afmetingen: 21 x 13 x 16 cm

Meer informatie
EAN / UPC0609963128082
SoortStatues
MerkIron Studios
FranchiseThe Mandalorian
Manufacturer InfoIron Studios, opgericht in 2010 in Brazilië, maakt hoge kwaliteit statues en figures van onder andere Avengers, Guardians of the Galaxy, Marvel Comics, Thor, Iron Man en Captain America.