Marvel - Black Widow - Yelena Belova 1/10 scale statue

€ 159,00
Pre-order
Wat betekend deze status?
Nog 2 beschikbaar
SKU
ISMARCAS4512110
Iron Studios 1:10 scale statue van Yelena Belova uit Black Widow nu te koop bij NerdUP Collectibles.
 
 
Levertijd
1-2 werkdagen
 
Gratis verzending
vanaf €100,-
NEW

Iron Studios presenteert het standbeeld van de blonde spion uit Black Widow!

Met een lichaamsuitdrukking vol beweging beklimt de figuur van de blonde Russische agent een diorama-basis vol puin en elementen van een gevechtsscenario. Gekleed in een wit tactisch uniform, met een zwart vest en handschoenen, poseert ze met haar lange stok in haar linkerhand, alsof ze eraan draait, klaar om de confrontatie aan te gaan met een tegenstander die haar tevergeefs probeert te verrassen. Zo presenteert Iron Studios het beeld 'Yelena BDS Art Scale 1:10 - Black Widow - Iron Studios', de bondgenoot van Natasha Romanoff in de Black Widow-film.

In de Marvel-strips namen Yelena Belova en Natasha Romanoff deel aan hetzelfde trainingsprogramma voor inlichtingenagenten in de zogenaamde Rode Kamer, waarbij Yelena dezelfde training kreeg om een ​​even effectieve spion te worden als Romanoff. De blondine werd de tweede agent die de codenaam Black Widow aannam. Ze is een meester in vechtsporten, sluipschutter, computerexpert en spreekt vloeiend verschillende talen. Naast opmerkelijke acrobatische vaardigheden, dankzij haar hoge fysieke en atletische conditie.

Het beeld geeft getrouw de kenmerken weer van actrice Florence Pugh, die de spion speelt in de MCU-film Black Widow, die op 9 juli in de bioscoop en op Disney+ streaming in première gaat. Dit stuk zal deel uitmaken van een serie die een diorama vormt, met Yelena naast haar bondgenoten The Red Guardian en Black Widow tegen de huurling Taskmaster, ook door Iron Studios.

Kenmerken:

  • Gebaseerd op originele filmreferenties
  • Gemaakt in polystone (kan onderdelen in hars, polystone, PVC, metaal en stof bevatten)
  • Hand geschilderd
  • Dit beeld maakt deel uit van een gevechtsdiorama (andere delen apart verkrijgbaar)

Afmetingen: 18 x 17 x 11 cm

Meer informatie
EAN / UPC0609963128020
SoortStatues
MerkIron Studios
FranchiseBlack Widow
Manufacturer InfoIron Studios, opgericht in 2010 in Brazilië, maakt hoge kwaliteit statues en figures van onder andere Avengers, Guardians of the Galaxy, Marvel Comics, Thor, Iron Man en Captain America.