Marvel - Black Widow - Red Guardian 1/10 scale statue

€ 159,00
Pre-order
Wat betekend deze status?
Nog 1 beschikbaar
SKU
ISMARCAS4522110
Iron Studios 1:10 scale statue van Red Guardian uit Black Widow nu te koop bij NerdUP Collectibles.
 
 
Levertijd
1-2 werkdagen
 
Gratis verzending
vanaf €100,-
NEW

De rode supersoldaat van Black Widow arriveert in de beeldenlijn van Iron Studios!

In een pose alsof hij woedend schreeuwt, is de Russisch-Sovjet-supersoldaat met lange baard klaar om te vechten, trots gekleed in zijn patriottische rode uniform, het symbool van zijn natie. De reus gaat door mappen en dossierladen, met beschadigde documenten aan zijn voeten, op de basisvloer, klaar om met gebalde vuisten elke vijand voor hem het hoofd te bieden, en zijn protégé geallieerde agenten te verdedigen tegen de dreiging van de mysterieuze schurk, Taskmaster, net als in de film Black Widow. Zo brengt Iron Studios zijn standbeeld van de grote 'Red Guardian BDS Art Scale 1/10 - Black Widow - Iron Studios'.

In de strips, hoewel meer dan één personage de codenaam Red Guardian heeft gebruikt, maken we in de film kennis met de bekendste en meest populaire onder hen, de opvliegende Alexi Shostakov, gespeeld door de charismatische acteur David Harbour. Hij is de Russisch-Sovjet-versie van Captain America, een hoogopgeleide held van de communistische natie met verbeterde kracht en hersenen. Afgebeeld als een vaderfiguur voor senior Red Room-agenten Natasha Romanoff en Yelena bij het MCU, heeft hij een schijnbare liefdesrelatie met agent Melina Vostokoff, bekend als de slechterik Iron Maiden in de strips. Melina neemt een moederrol op zich en creëert een soort familiedynamiek tussen de held en zijn geallieerde agenten.

Naast de figuren van Natasha en Yelena componeert de rode Sovjetkampioen een diorama van Iron Studios tegen de dodelijke Taskmaster, in de serie afgeleid van de solofilm van de grondlegger van de Avengers. In de film, na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War (2016), zal de Black Widow, op een gedwongen vlucht, geconfronteerd worden met een gevaarlijke samenzwering die verband houdt met haar verleden.

Kenmerken:

  • Gebaseerd op originele filmreferenties
  • Gemaakt in polystone (kan onderdelen in hars, polystone, PVC, metaal en stof bevatten)
  • Hand geschilderd
  • Dit beeld maakt deel uit van een gevechtsdiorama (andere delen apart verkrijgbaar)

Afmetingen: 20 x 16 x 11 cm

Meer informatie
EAN / UPC609963128037
SoortStatues
MerkIron Studios
FranchiseBlack Widow
Manufacturer InfoIron Studios, opgericht in 2010 in Brazilië, maakt hoge kwaliteit statues en figures van onder andere Avengers, Guardians of the Galaxy, Marvel Comics, Thor, Iron Man en Captain America.