Iron Studios

Marvel - Black Widow - Natasha Romanoff 1/10 scale statue

€ 159,00
Op voorraad
Wat betekend deze status?
Nog 2 beschikbaar
SKU
ISMARCAS4532110
Iron Studios 1:10 scale statue van Natasha Romanoff uit Black Widow nu te koop bij NerdUP Collectibles.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €100,-

Marvel's superspion krijgt haar standbeeld afgeleid van haar solofilm, door Iron Studios!

De superheldin staart aandachtig, beweegt haar stokken en positioneert zichzelf voor de strijd, klaar om elke tegenstander het hoofd te bieden. Ze staat op een sokkel bezaaid met puin van een strijdtoneel, haar linkerbeen bovenop een vernietigde oude archiefkast en gekleed in haar tactische zwarte uniform, met de rode gesp van haar riem in de vorm van het spinachtige symbool, dat aanleiding gaf tot haar codenaam. Zo presenteert Iron Studios met trots haar standbeeld van 'Natasha Romanoff BDS Art Scale 1:10 - Black Widow - Iron Studios' met de heldin geïnspireerd door haar langverwachte film.

In Black Widow, de eerste film van de zogenaamde Phase 4 van de MCU, na het conflict in Captain America: Civil War, wordt de wrekende superspion geconfronteerd met een gevaarlijke samenzwering die banden heeft met haar verleden, die details van haar zal onthullen enigmatisch verhaal. De voormalige Sovjet-Russische geheimagent voegt zich opnieuw bij haar voormalige bondgenoten. Ondanks dat ze ze lange tijd als gezin hadden, toen Natasha een agent werd van S.H.I.E.L.D. en stichtend lid van de Avengers-groep, liet ze ze achter.

Dit beeld, dat getrouw de gelaatstrekken van actrice Scarlett Johansson en de indrukwekkende details van haar kostuum en accessoires weergeeft, maakt deel uit van een diorama-scenario samengesteld door de figuren van haar bondgenoten, Yelena en Red Guardian, tegenover de dodelijke huurling Taskmaster. Deze stukken van Iron Studios zijn eerder gepresenteerd, apart verkrijgbaar. Een must-have set voor verzamelaars en fans van de geliefde Marvel-heldin.

Kenmerken:

  • Gebaseerd op originele filmreferenties
  • Gemaakt in polystone (kan onderdelen in hars, polystone, PVC, metaal en stof bevatten)
  • Hand geschilderd
  • Dit beeld maakt deel uit van een gevechtsdiorama (andere delen apart verkrijgbaar)

Afmetingen: 21 x 11 x 13 cm

Meer informatie
EAN / UPC609963128044
SoortStatues
MerkIron Studios
FranchiseBlack Widow
Manufacturer InfoIron Studios, opgericht in 2010 in Brazilië, maakt hoge kwaliteit statues en figures van onder andere Avengers, Guardians of the Galaxy, Marvel Comics, Thor, Iron Man en Captain America.