NEW

Ellie with Bow PVC statue - Dark Horse Comics - The Last of Us 2

€ 59,99
Niet op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
DAHO3006-261
Koop nu deze Dark Horse Comics pvc statue van Ellie with Bow uit The Last of Us Part 2 bij NerdUP Collectibles.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Ter voorbereiding op haar meedogenloze zoektocht naar wraak in het langverwachte The Last of Us Part II, presenteren Naughty Dog en Dark Horse met trots dit Ellie-figuur.
Dit prachtige figuur is 20 cm / 8 inch hoog en toont Ellie met haar boog in de aanslag. Het is gebeeldhouwd door de kunstenaars van Naughty Dog en geprototypeerd en geschilderd door Gentle Giant Studios, met minutieuze details en authenticiteit.

The Last of Us Part II, ontwikkeld door Naughty Dog, is een meesterwerk in het action-adventure genre dat in 2020 werd uitgebracht. Het spel volgt Ellie, een jonge vrouw, terwijl ze navigeert door een post-apocalyptische wereld vol gevaarlijke vijanden en morele dilemma's. Het verhaal, dat enkele jaren na de gebeurtenissen van het eerste deel plaatsvindt, is diepgaand en emotioneel beladen. Het onderzoekt thema's zoals verlies, wraak en vergiffenis. Ellie's reis om haar weg te vinden in deze wereld, te midden van geweld en bedrog, vormt het hart van het spel. Het is een verhaal dat de spelers uitdaagt om na te denken over de menselijke aard en de consequenties van hun acties. Wat gameplay betreft, biedt The Last of Us Part II een meeslepende ervaring. De spelers worden geconfronteerd met intense gevechten en puzzels, terwijl ze de prachtig vormgegeven post-apocalyptische wereld verkennen. De vijanden, zowel menselijk als geïnfecteerd, vereisen strategie en slimheid om te overleven, wat bijdraagt aan de spanning en uitdaging van het spel. Een opvallend kenmerk van het spel is de diepte van de personages. Ellie is een van de meest gedetailleerde en goed ontwikkelde personages in de gamingwereld, met haar eigen angsten, verlangens en menselijkheid. De game schuwt moeilijke onderwerpen niet en duwt spelers uit hun comfortzone, waardoor ze worden geconfronteerd met morele beslissingen die hun perspectief op het verhaal veranderen. The Last of Us Part II is niet alleen een technisch meesterwerk, maar ook een emotionele reis die lang na het spelen bij de spelers blijft hangen. Het heeft talloze prijzen gewonnen en wordt vaak genoemd als een van de beste games ooit gemaakt vanwege zijn diepgaande verhaal, overtuigende personages en meeslepende gameplay.

Meer informatie
EAN / UPC0761568006735
SoortStatues
MerkDark Horse Comics
FranchiseThe Last of Us