€5,00 KORTING
Quantum Mechanix

Ellen Ripley & Power Loader - Alien - Q-Fig Figure

Special Price € 29,99 Regular Price € 34,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
Nog 1 beschikbaar
SKU
QMXALN-0402
Koop nu deze Quantum Mechanix figure van Ellen Ripley & Power Loader uit Alien bij NerdUP Collectibles.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Wat doe je als je wordt geconfronteerd met een gigantische buitenaardse xenomorf, gericht op de vernietiging van de allerlaatste persoon die nog leeft in het universum waar je om geeft? Het antwoord is een mecha-pak. Het antwoord is ALTIJD een mech-pak. En niemand weet dat beter dan Ellen Ripley.

Geïnspireerd door de klassieke sci-fi-actiefilm Aliens, toont onze Ripley With Power Loader Q-Fig de onverschrokken heldin zelf terwijl ze de strijd aangaat met de felle Alien Queen. Hoewel ze normaal gesproken nooit een kans zou maken tegen zo'n monster, heeft Ripley een gemechaniseerd exosuit aangetrokken, klaar om het kleine meisje Newt koste wat kost te verdedigen.

Onze Q-Fig legt perfect het hoogtepunt van Aliens vast terwijl Ripley uit de schaduw stapt in haar P-5000, klaar voor het gevecht van haar leven. De powerloader is ingewikkeld gebeeldhouwd om elk gemechaniseerd element van het exosuit te weerspiegelen, inclusief de gigantische klauwen, de handbedieningen en zelfs het iconische rode waarschuwingslampje. Ripley staat binnen met een vurige blik van vastberadenheid, haar ogen gericht op een van de meest angstaanjagende wezens van de cinema.

De Ripley met Power Loader Q-Fig is ongeveer 13 centimeter lang en staat op een basis van een ruimteschip-thema, ontworpen om perfect te passen bij onze aanstaande Q-Fig Max Elite Alien Queen.

Voeg Ellen Ripley en haar Power Loader vandaag nog toe aan je Q-Fig-collectie!

Meer informatie
EAN / UPC0812095025154
SoortFigures
MerkQuantum Mechanix
FranchiseAlien