Optimus Prime DLX Action Figure - ThreeZero - Transformers War For Cybertron Trilogy

€ 239,00
Op voorraad
Wat betekend deze status?
Nog 1 beschikbaar
SKU
3Z0202
Koop nu deze ThreeZero DLX Action Figure van Optimus Prime uit Transformers: War For Cybertron Trilogy bij NerdUP Collectibles.
 
 
Levertijd
1-2 werkdagen
 
Gratis verzending
vanaf €100,-
NEW

Hasbro en Threezero zijn verheugd om de Autobot-leider Optimus Prime te introduceren als het eerste TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON TRILOGY-product in de Transformers DLX Collectible Figure-serie!

DLX Collectible Figures presenteren ingewikkelde Transformers-ontwerpen op kleinere schaal met high-fidelity productiewaarde. Met zijn unieke gegoten metalen frameontwerp biedt DLX niet alleen een geavanceerde reeks articulatie, maar verbetert het ook het gewicht en de duurzaamheid aanzienlijk. Samen met de gedetailleerde en verweerde verftoepassing van threezero wordt een opmerkelijke gelijkenis bereikt in het matchen van de personages zoals te zien in de originele media.

De Transformers: War For Cybertron Trilogy - DLX Optimus Prime verzamelfiguur is 25,4 cm hoog en heeft ongeveer 50 scharnierpunten, een gegoten metalen frame en LED-verlichte ogen en borstholte.

Accessoires: Ion Blaster, Energon Axe, Energon Shield, in totaal vijf paar verwisselbare handen en een DLX Action Stand voor verschillende expressieve poses.

Net als andere figuren uit de DLX-serie heeft Optimus Prime ook een gegoten metalen frame voor meer speelbaarheid, met een fijn gedetailleerde verfapplicatie die de door oorlog verscheurde, verweerde look laat zien zoals te zien is in de Transformers: War For Cybertron-trilogie.

Kenmerken:

- Officieel gelicentieerd door Hasbro en TakaraTomy
- Ongeveer 10 inch hoog (25,4 cm)
- 50 scharnierpunten
- Gegoten metalen onderdelen
- LED verlichte ogen en borstraam
- Materialen: ABS, PVC, POM, ZINKLEGERING

Bevat:

- Een ionenblaster
- Eén Energon-bijl
- Eén Energon-schild
- Vijf paar verwisselbare handen: vuisten, ontspannen, actie, ionblaster vasthouden en Energon-bijl vasthouden
- One Action-standaard met voet

Vereist AG13 x2-batterijen (batterijen niet inbegrepen)

Meer informatie
EAN / UPC4897056203204
SoortAction Figures
MerkThreeZero
FranchiseTransformers