Marvel - Black Widow - Taskmaster 1/10 scale statue

€ 159,00
Pre-order
Wat betekend deze status?
Nog 1 beschikbaar
SKU
ISMARCAS4502110
Iron Studios 1:10 scale statue van Taskmaster uit Black Widow nu te koop bij NerdUP Collectibles.
 
 
Levertijd
1-2 werkdagen
 
Gratis verzending
vanaf €100,-
NEW

Iron Studios presenteert de raadselachtige schurk uit Black Widow!

De Black Widow-film, die op 9 juli in de bioscoop en op Disney+ streaming in première gaat, heeft als belangrijkste tegenstander een figuur met een capuchon en een metalen masker dat lijkt op een schedel. Het raadselachtige personage staat op een basis van een slagveld, met een kort zwaard in zijn rechterhand en zijn karakteristieke schild in zijn linkeronderarm. Met een gevechtsuniform in dezelfde kleuren als zijn traditionele stripboekkleding, zijn zijn identiteit en doelen een groot mysterie. Zijn verschijning wordt getrouw weergegeven in dit nieuwe 'Taskmaster BDS Art Scale 1:10 - Black Widow - Iron Studios' beeld.

Gemaakt in de Marvel-strips door de briljante David Michelinie en de iconische George Pérez in 1980, is Taskmaster een huurling met een uitstekend fotografisch geheugen waarmee hij elke vechtstijl kan imiteren dankzij zijn korte- en langetermijngeheugen. Hij kan de vaardigheden van Captain America nabootsen met zijn schild, Hawkeye's boogschieten en andere vaardigheden van verschillende helden, en hij slaagt erin om tijdens gevechten te anticiperen op de bewegingen om zijn tegenstanders te verslaan. Als huurling werkt hij vaak als gevechtsinstructeur en traint hij de handlangers van andere schurken door hen de technieken te leren die hij heeft geleerd door naar verschillende superhelden te kijken.

In de Black Widow-film, na de gebeurtenissen die plaatsvonden in Captain America: Civil War (2016), bevindt de wreker Natasha Romanoff zich op een gedwongen vlucht en wordt ze geconfronteerd met een gevaarlijke samenzwering die nauw verbonden is met haar verleden. Ze zal bondgenoten ontmoeten zoals The Red Guardian en Yelena Belova, andere figuren die deze serie beelden van Iron Studios zullen samenstellen, en het opnemen tegen de gevaarlijke Taskmaster.

Kenmerken:

  • Gebaseerd op originele filmreferenties
  • Gemaakt in polystone (kan onderdelen in hars, polystone, PVC, metaal en stof bevatten)
  • Hand geschilderd
  • Dit beeld maakt deel uit van een gevechtsdiorama (andere delen apart verkrijgbaar)

Afmetingen: 20 x 14 x 13 cm

Meer informatie
EAN / UPC0609963128013
SoortStatues
MerkIron Studios
FranchiseBlack Widow
Manufacturer InfoIron Studios, opgericht in 2010 in Brazilië, maakt hoge kwaliteit statues en figures van onder andere Avengers, Guardians of the Galaxy, Marvel Comics, Thor, Iron Man en Captain America.