Nieuw
19% off

Meer afbeeldingen

  • DC Comics: Bombshell The Joker & Harley Quinn 2nd Edition statue

DC Comics: Bombshell The Joker & Harley Quinn 2nd Edition statue

Artikelnummer :DCCAUG150309

Schrijf de eerste review over dit product

Normale prijs: € 229,00

Special Price  185,00

Beschikbaarheid:Oh snap nog maar 1 beschikbaar

Details:

Statue van The Joker & Harley Quinn 2nd Edition in '40s - '50s pinup style.
De statue is ongeveer 25 cm hoog.

Details

Koop nu deze DC Comics Bombshell statue van The Joker & Harley Quinn 2nd Edition bij NerdUP Collectibles.


Batman

Batman is een superheld, in 1939, bedacht door tekenaar Bob Kane en schrijver Bill Finger. De vleermuisman is voor een deel geïnspireerd door andere gemaskerde misdaadbestrijders als Zorro en The Shadow. Bruce Wayne wordt, nadat zijn ouders vermoord worden, opgevangen door Jim Gordon die hem verteld dat de moordenaar opgepakt is. Butler Alfred neemt de jongen meer naar huis en zorgt voor hem. Als jaren later de moordenaar vervoegd vrijkomt gaat Bruce naar de rechtbank met het idee hem neer te schieten. Deze kans mislukt en Bruce vertrekt uit Gotham City en wordt op zijn reizen opgepikt door Ra’s Al Ghul, die hem traint. Na het overlijden van Ra’s al Ghul keert hij terug naar Gotham waar hij zijn alter ego Batman verzint. Batman verschijnt in de comic vaker samen met Sidekick Robin en gaat de strijd aan in Gotham City met diverse villains als: The Joker, Penguin, Bane, Two Face, Mr Freeze, Harley Quinn, Poison Ivy, Riddler, Ra’s Al Ghul en Scarecrow.

Batman vs Superman

Batman vs Superman: Dawn of Justice is de nieuwste superhelden film van DC Comics met in de hoofdrol Batman en Superman. De film is de follow-up van Man of Steel uit 2013 en is de eerste film waarin Batman en Superman tegelijk te zien zijn.

DC Comics

DC Comics is een van de grootste Amerikaanse uitgevers van comics en gerelateerde media. DC begon als onderdeel van Time Warner en is verantwoordelijk voor strips over beroemde personages als Superman, Batman, Wonder Woman, the Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow en hun teamgenoten in de Justice League of America. Al tientallen jaren is DC een van de grootste Amerikaanse stripcompagnieën, samen met Marvel Comics.

Extra informatie

Manufacturer Info Nee
Merk DC Collectibles

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Je recenseert: DC Comics: Bombshell The Joker & Harley Quinn 2nd Edition statue